Kennissessie ondersteuning ondernemers in zwaar weer

Woensdag 9 december 2020

De gemeente Deventer heeft rond de zomer een enquête uitgezet om de gevolgen van de impact van het coronavirus op ondernemers te inventariseren. De gemeente heeft hier een goede respons op gehad.

Naar aanleiding van de bevindingen uit de enquête heeft de gemeente Deventer samen met het Ondernemerhuis Deventer een programma opgezet om ondernemers die daar behoefte aan hebben, te ondersteunen. Het Ondernemershuis onderzoekt samen met u waar behoefte aan is in uw situatie. Hierna maakt u samen een plan, dit kan bestaan uit bijvoorbeeld financiële ondersteuning, schuldhulp verlening, advisering over verdienmodel, marketing of sales of bemiddeling en omscholing naar een betaalde baan.

Ondersteuning

De gemeente heeft hiervoor samen met het Ondernemershuis capaciteit en budget voor vrijgemaakt om ondernemend Deventer te kunnen ondersteunen. 

Kortom als u behoefte heeft aan ondersteuning of een gesprek over uw bedrijf, dan kunt u contact met ons opnemen of u kunt deelnemen aan een kennissessie over het programma en ondersteuning vanuit het Ondernemershuis.

Deze kennissessie is woensdag 9 december van 11.00 tot 12.00 uur.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@ondernemershuis-deventer.nl onder vermelding van Kennissessie woensdag 9 december.