Ideale ligging Deventer

Deventer biedt bedrijven veel

Strategisch gelegen tussen Amsterdam en Duitsland en tussen Noordoost- en Zuid-Nederland. Een heerlijke stad om te werken én te wonen. De monumentale binnenstad biedt moderne voorzieningen en wordt omzoomd door een groen en waterrijk buitengebied. En niet te vergeten: een aantrekkelijk prijspeil als het gaat om ‘wonen en ondernemen’.

Waarom kiezen bedrijven voor Deventer

De top-3 redenen!

1. Ideale ligging

Deventer ligt voor auto en trein strategisch tussen Amsterdam en Duitsland, tussen Noordoost- en ZuidNederland. Voor de scheepvaart is Deventer uitstekend bereikbaar via IJssel en nabij het Twentekanaal.

2. Gunstig prijspeil

In Deventer vindt u bedrijfskavels, kantoren en bedrijfsruimtes in alle prijsklassen, waarbij steeds weer het verrassend gunstig prijspeil opvalt vergeleken met de Randstad en andere stedelijke gebieden. Ditzelfde aantrekkelijke prijspeil geldt overigens ook voor woningen in en rond Deventer.

3. Heerlijk woon- en werkklimaat

Deventer is een heerlijke stad om te werken én te wonen. De bruisende monumentale binnenstad heeft alles, wat een moderne stad te bieden heeft binnen handbereik. Daarbuiten: een groen en waterrijk gebied om te ontspannen. Bovendien staat Deventer open voor ondernemers met ideeën.

DEVENTER route naar Europa

Ligging

Waarom bedrijven zich graag in Deventer vestigen? Reden nummer één: de ligging. Deventer is uitstekend bereikbaar via weg, spoor en water. De stad ligt ook nog eens op een strategische plek: centraal, hoe je het ook bekijkt.

Auto

Deventer ligt aan een knooppunt van snelwegen. Direct gelegen aan de A1 rijdt u binnen een uur naar de Randstad en bent u zelfs nog sneller in Duitsland. Met 10 minuten bereikt u de A50, die Noordoost-Nederland en Zuid-Nederland met elkaar verbindt. Deventer ligt er strategisch tussenin. Direct aan dé Europese
transport-as A1/E30 tussen Ranstad en Duitsland.

Spoor

Intercityknooppunt Deventer heeft meerdere treinverbindingen per uur met Amsterdam, Schiphol, Den Haag, Enschede, Roosendaal en Zwolle. En iedere 2 uur vertrekt er een internationale intercity naar Berlijn.

Water

Gelegen aan de IJssel beschikt Deventer over ideale waterverbindingen. Via de IJssel is Noord-Nederland bereikbaar en in zuidelijke richting geeft de aansluiting op de Rijn verbinding met de industriegebieden in Duitsland of de Randstad. Het Twentekanaal richting Enschede ligt op nog geen uur varen van Deventer.

Omgeving

Het groene buitengebied vormt een extra bonus voor de mensen die in Deventer wonen en werken of de stad bezoeken. Deventer ligt midden in de prachtige IJsselvallei omgeven door de nationale parken de Sallandse Heuvelrug en de Hoge Veluwe: overal lonkt de natuur om je lekker te ontspannen. Een voorrecht om hier te wonen!

Bron: businessindeventer.nl