Netwerken in Deventer

Samen werken: De kracht van de stad!

In Deventer is de kracht van de stad SAMEN WERKEN. Als Hanzestad zit het samen handel drijven al eeuwen en generaties in de genen. Binnen Deventer bestaan diverse netwerken van bedrijven die samen werken en samen innoveren. Deventer heeft de grootste MKB afdeling van Nederland met ca 1.200 leden. Ondernemers ontmoeten elkaar in de diverse netwerken en werken vaak al lange tijd samen.

De Deventer economische alliantie, waarin bedrijfsleven, onderwijs en gemeente elkaar vinden om gezamenlijk actief de Deventer economie te bevorderen bestaat al vele jaren.

In Deventer kennen we een aantal succesvolle netwerken van ondernemers of clusters van ondernemers.

Netwerken

www.dkwdeventer.nl

De Deventer Kring van Werkgevers (DKW) is een werkgeversorganisatie met ruim 120 leden. De leden komen uit bedrijven met meer dan 25 medewerkers. Deze netwerkorganisatie behartigt de belangen van werkgevers en is een erkend gesprekspartner van de gemeente.

www.vno-ncwmidden.nl

VNO-NCW Midden komt op voor de belangen van ondernemers in Midden- en Oost-Nederland. Daarnaast biedt de organisatie service en werkt ze aan een optimaal ondernemersklimaat en sterke netwerken.

www.mkbdeventer.nl

Midden- en Klein Bedrijf Deventer (MKB Deventer) telt ruim 1.200 leden. Daarmee is het de grootste lokale MKB-vereniging van Nederland. MKB Deventer richt zich op collectieve inkoop, personeelsvoordelen, netwerkbijeenkomsten en stadsmarketing

http://www.vbtdeventer.nl/

De ondernemersverenigingen Bergweide, de Weteringen, Kloosterlanden en de gemeente Deventer werken samen in de stichting Bedrijvenparkmanagement Deventer. Samen werken aan veilige, representatieve en goed bereikbare bedrijventerreinen en een prettige werkomgeving in Deventer.